Pályázat


 
„Mayer Művek Épületgépészeti Kft.
gyakornoki program pályakezdők támogatására”
 
A Mayer  Művek Épületgépészeti Korlátolt Felelősségű Társaság telephelyén az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásának keretében elnyert 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével, megvalósította a pályakezdők támogatását gyakornoki program formájában.
 
Az épületgépészet számos területén, mint a víz- csatornaszerelés, radiátoros és padlófűtés, felület fűtés-hűtésszerelés, gázvezeték rendszerek tervezése kivitelezése, gáz biztonságtechnika PB tartályos rendszerek telepítése-, szerelése Bosch, Buderus, Westen kazánok beüzemelése-, szakszervize, klíma és légtechnikai rendszerek szerelése, hőszivattyúk szerelése jelen vagyunk. A magyarországi forgalomban lévő korszerű technológiákat alkalmazzuk.
Cégünk egyik kiemelt célja, hogy a gyakornoki képzés megvalósításával támogassa, erősítse és biztosítsa a szakmai utánpótlást.
 
A projekt az Európai Unió támogatásával,  az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg, 2,5 millió forint európai uniós támogatás segítségével.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-01386
Befejezés időpontja: 2019.02.15.;
A támogatás összege: 2.502.045,- Ft 

További információ kérhető:
Mayer András
Elérhetőségeink: + 36 (70) 389 72 73,
e-mail címünk: iroda[kukac]mayermuvek[pont]hu